top of page

Over mij

Over het pad wat ik gegaan ben.

 

Sinds 1992 magnetiseer ik en sindsdien heb ik mijn helder-zien kunnen ontwikkelen. De wortels (radix) hiervan liggen in mijn jeugd en mijn familie. In 1996 heb ik een Reiki opleiding gedaan en sindsdien praktiseer ik dat, zowel in fysieke nabijheid als op afstand. Ik heb mij sinds 2004 verdiept in de Tarot. Ik kan tarot combineren met mijn helder kunnen zien. Sinds enkele jaren ben ik op gezette tijden bezig met sjamanisme.

Nog voor-, tijdens en na mijn hbo-studies en naast mijn werk, ben ik spiritueel-energetisch met mensen aan de slag gegaan. ​

 

In 1998 studeerde ik af als hbo-maatschappelijk werker. Ik ben sinds die tijd werkzaam in de zorg: in de volwassen- en jeugdhulpverlening en in de ggz als hbo+ professional. Naast aanvullende cursussen door de jaren heen, heb ik een post-hbo/ wo opleiding schema therapie gedaan. Daarnaast ben ik geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd als jeugdprofessional en als therapeutisch groepswerker/ basistherapeut bij de Nederlandse vereniging Voor Groepsdynamica en Groepspsychotherapie. Sinds 2019 ben ik systemisch (behandeling aan gezinnen) aan het werk en ben ik bezig aan de opleiding Systeem Therapeutisch Werk. Het opleidingsdeel daarvan heb ik in maart 2022 afgerond, daarna volg ik een gericht supervisie traject waardoor ik mij kan registreren bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Verder ben ik van plan om mijn hbo-mediation opleiding te vervolgen, ik werk toe naar geregistreerde mediator zijn.

​Na jaren van groepsbegeleiding en therapeutisch-klinisch werk ik in de zorg (jeugd, volwassenen, ggz), ben ik via deeltijdtherapie (ggz) ambulant gaan werken. En wel in de hulpverlening, met gezinnen. Ik heb veel ervaring in het therapeutisch (dynamisch) werken met groepen, met psychosomatiek (overbelasting, burn-out en conversie), met schema therapie en met zin- en betekenisgeving via Radicaal Betekenisonderzoek. ​

Ik ben graag creatief bezig, zoals met zingen. Verder hou ik van humor, lezen, film, hardlopen en gezellig erop uitgaan.

Image by Lili Popper

Visie, waarden en motto

De visie van Radix Therapie en Training. Alles is energie. In mijn beleving staat spiritualiteit gelijk aan het voelen, ontvangen en het (door) geven van energie. Ik zie mezelf daarom deels als een spiritueel-energetisch werker. Daarbij werk ik via- en met universele energie en met jouw energie. Zo zijn bijvoorbeeld pijn en emoties een vorm van energie. Als ik spiritueel-energetisch werk ‘lees’ ik jouw energie en vandaaruit kan ik naar je aangeven wat helpend voor je is. Het zowel spiritueel- als het regulier therapeutisch werken levert (andere, nieuwe, meer) energie op, voor jou als klant en helpt jou om naar je radix (wortels, kracht) te gaan.

Over wat Radix Therapie en Training waardevol en belangrijk vindt. Als therapeut werk ik op basis van zorgvuldigheid, zuiverheid en vertrouwen.  Verder zie ik jou als klant als gelijkwaardig. De eigen wil, de eigen verantwoordelijkheid, de eigen innerlijke kracht en vrijheid van de mens beschouw ik als een groot (nog te bereiken) goed.

Mijn motto is afgeleid van de kernwaarde van het maatschappelijk werk: ik help mensen zodat zij zichzelf gaan helpen. Daarbij voeg ik toe: zodat ze in hun kracht komen en vandaaruit voor zichzelf een betere balans ontwikkelen en hanteren.

energy 2.jpg
bottom of page